mandag 1. juni 2009

Raumerrittet ala 1992

Lagt inn av Ole Jacob kl. 20:50
Spurven og kula dro på oppdagelsesferd til Hellerudsletta for å teste raumerittløypa i dagens knallvær. Litt sambandsproblemer med andre i søkkel-flokken gjorde at dagens tur ble en ren team øya tur.

Spurven hadde vært på xxl og raska med seg en billig dekkpakke. 2.2-gummi skulle tests i terrenget.

Kula hadde tatt med seg den uber-fete gps'n og hadde lastet ned og plottet inn ruta. Det tok ikke lang tid før vi hadde rota oss vekk..

20 min inn i løypa var vi i gang med myr-press og inne på uoppdaget jord. Kula inntok god gammel kengeru-stil over myrpartiene og lengtet etter panaracer 2.35 - eller snakker vi kanskje et par 2.5 nestegang? Dette var i hvert fall slik løpa ville ha vært i 1992 da terrengsykling var terrengsykling.

Spurven kombinerte dagens utflukt med kolleksjonstesting for annet lag. Er det lurt med hvit shorts i terrenget? Det ble en del leire på lår, vi får se om den blir like porno etter vask.

Skillet til kula er det ikke noe å klage på. Etter 9 timer på setet i helgen har han opparbeidet seg et magisk skille. Skulle gjerne ha meldt photoshop på dette bildet, men det er tatt rått ut fra mobil. Håper dette har brendt seg godt fast!

0 kommentarer on "Raumerrittet ala 1992"

Legg inn en kommentar

 

Team Øya Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez