fredag 5. juni 2009

Treningsleir

Lagt inn av kvinnesl kl. 00:11

For et par poster siden ble el-burgo nevnt. For de som ikke vet hvor dette er, kan jeg fortelle at det er en koselig liten landsby i hjertet av Andalucia i Spania. Den hyggelige landsbyen er derimot omkranset av onde fjellpass som suger laktat ut av låra dine. Og det var nettopp her Team Øya la grunnlaget for den sagnomsuste innsatsen på Trondheim - Oslo i 2008.

Med 12 dager i konstant oppoverbakke logget vi nesten 100 mil i Spania i fjor April. Som dere ser av bildene oppholdt vi oss i et mansion litt i utkanten av Malaga sentrum, og med svømmebasseng, soldekk og jacuzzi var det lite å si på komforten.

Denne sesongen har derimot ikke Team Øya hatt samme oppladning, noe som har gitt stygge ut slag på watt/kg verdiene. Som selvutnevnt reiseleder og sykkelsportens svar på "Charterfeber-Svein" lanserer jeg derfor herved "Team Øya Spring Camp 2010". I planleggingsfasen er det er først og frems viktig å få på plass datoer, og så velges destinasjon basert på klima ved valgt tidspunkt. I utgangspunktet snakker vi vel her om tidsrommet senfebruar til midtapril og det vil nok derfor være taktisk lurt å holde seg under 40 grader nord. Sikler litt på området rundt Toscana som Pisa, Cinque Terra osv, men frykter det kan være litt kaldt tidlig på året.

Hvordan er responsen på dette? Noen tanker om datoer og/eller lokasjon?

Vi ønsker også selvsagt å utvide reisefølget ved å invitere diverse sub-domener av Team Øya.

Idèer mottas med takk i kommentarfeltet.

1 kommentarer on "Treningsleir"

Ole Jacob on 8. juni 2009 kl. 21:47 sa...

Veldig bra!

Viktig å få inn en mengdeperiode så tidlig i sesongen. Mallorca er jo en velkjent vinner, ellers er vi jo godt kjent i malalga. Hva med en stasjonering rundt ronda? Rett etter påske?

Legg inn en kommentar

 

Team Øya Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez